Gyakran Ismételt Kérdések

Összegyűjtöttem a leggyakrabban előforduló kérdéseket és válaszokat egy csokorba, hogy ne kelljen tovább keresgélnetek! Gyakran ismételt kérdések – GYIK – Ahol minden felmerülő kérdésre választ kaptok.

Nagyon izgatott vagyok, ha szeretnétek hogy részese legyek a Nagy Napotoknak. 🙂 Ahhoz, hogy elkezdhessük a Ti esküvőtök dátumának lefoglalásával, egyszerűen töltsd ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot a megfelelő információkkal, és én felveszem veled a kapcsolatot. Nyugodtan leírhatjátok egyedi elképzeléseiteket, mikor, hol, és hány fős lesz az esküvő Ezek alapján küldtök számotokra egy árajánlatot. Amint elkezdődnek az egyeztetések, és Ti készen álltok a dátum lefoglalására, kötünk egy szerződést ami szükséges ahhoz, hogy hivatalosan is foglaltnak tekintsük. Alig várom, hogy majd találkozhassunk a jegyesfotózáson!

 

A készülődéstől kezdve egészen a menyecsketánc/menyasszonytánc végéig állok rendelkezésre, de maximum éjjel 1 óráig. Ez összesen 12-13 óra fotózást jelent egy esküvőn. Külön kérésre, közös megegyezéssel ez meghosszabbítható, éjjel 1 után minden további megkezdett óra 15.000,- Forint.

A párok gyakran választják a 8 órás rendelkezésre állást, plusz 2 órával kiegészítve (+10.000,- Forint/óra), hogy biztosan minden fontos pillanat meg legyen örökítve.

A jegyesfotózásról bővebben itt olvashattok: Mi az a jegyesfotózás/E-session?

Egy esküvőn (Rozmaring – Szegfű csomag pl.) átlagosan 1500-2500 fotót készítek. Ezek a képek egy feldolgozáson esnek át (válogatás, korrekciók, vágás, utómunka), majd a folyamat végeztével 600-800 darab fénykép kerül átadásra.

Az elkészült képeket egy könnyen kezelhető, praktikus online galérián keresztül kapjátok meg, amiről bővebben információt itt kaptok: Esküvői online webgaléria

Ezen felül a teljes méretű képeket, és közösségi média felületre optimalizált formátumban is megkapjátok Google Drive tárhelyre feltöltve. 

Szerződés szerint 30 munkanap, de általában sokkal hamarabb készen leszek.

Természetesen igen, mindig törekszem egy egységes hangulatú, egyedi színvilágú sorozat átadására, ezért mindig játszom a színekkel, hangulatokkal, és fényekkel, ennek megfelelően is végzem az utómunkát. A weboldalam galériájában és a facebook, instagram oldalamon is kész, utómunkázott esküvői fotók láthatóak, amit a párok is megkaptak.

A szelektálást követően beállítom a fotók színvilágát, alapkorrekciókat végzek (expozíció, kontraszt, gradációs görbe stb.), vágás, és még sokszor átnézem őket, míg véglegesítem, ez egy elég hosszadalmas folyamat, de mindenképp megéri rászánni az időt. A esküvői kreatív fotózáson készült képeknél külön figyelmet fordítok a bőrhibák, és minden oda nem illő környezeti dolog eltüntetésére, hogy a végeredmény tökéletes – de mégis természetes, leginkább őszintén szép legyen.

Igen, általában egyedül szoktam dolgozni, illetve ha videóst kerestek, szoktam ajánlani. Amennyiben másodfotósra is szükségetek van, természetesen arra is van lehetőség.

Az esküvői fotózásokon való megjelenésre mindig különleges figyelmet fordítok. Tudom, hogy az esküvő az életünk egyik legfontosabb napja, így az elegáns, de kényelmes öltözékkel könnyen tudom venni a nap során felmerülő akadályokat, hogy számotokra a képek tökéletesek legyenek. 🙂 

Szeretem járni hazánk szebbnél-szebb tájait – mivel tájfotós is vagyok-, így az egész ország területén fotózok esküvőket, sőt még külföldön is vállalok esküvői fotózást! 

Gyárfás-tóth gábor

fotográfus

Díjnyertes fotográfus, több mint 14 éve a szakmában, 4 éve professzionális fotográfus.

Gyárfás-T. Gábor

További történetek
Ajánlatok
Felfedezés