Várva várt pillanatok - megőrizve az örökkévalóságnak

"Valakit szeretni annyit jelent, mint egyedül gyönyörködni olyan csodában, amely mindenki számára láthatatlan." (Francois Mauriac)

Rólam

Gyárfás-Tóth Gábor

A fényképezés még Egerben töltött főiskolás éveim alatt vált szenvedélyemmé. A fotózás alapjait, technikai oldalát autodidakta módon sajátítottam el: szakkönyveket olvastam, híres fotósok munkáit tanulmányoztam, és mindennapos gyakorlással csiszoltam egyedi látásmódomat.

A fotózás ez idő alatt számomra az önkifejezés eszközévé vált. Szeretem megörökíteni a természet olyan pillanatait – például egy napkeltét vagy naplementét a hegyen -, amelyeknek csak ritkán tanúja az ember. Képeimmel arra törekszem, hogy minél többeknek megmutassam: természetes környezetünk lenyűgöző élményeket tartogat számunkra.

Minden kattintás a lelkem egy darabja, és nincs ez másként akkor sem, amikor esküvői vagy portréfotókat készítek. Emberekkel együtt dolgozni nagy kihívás – de nemes kihívás. Főállású fotósként a célom, hogy minden nap fejlesszem, tökéletesítsem a tudásomat, és képeimmel boldoggá tegyem azokat, akik bizalmat szavaznak a munkámnak.

ESKÜVŐI
FOTÓZÁS

A nagy napotok során mindig törekszem a lehető legjobb felvételek készítésére, ami nem a beállított fotókat jelenti feltétlenül, hanem az őszinte, spontán pillanatok megörökítését. Szem előtt tartva az érzelmes és intim mozzanatok fotózását művészi formában.

Egyedi kéréseitekhez minden téren alkalmazkodom, hogy a végeredmény tökéletesen tükrözze elképzeléseiteket.

CSOMAGOK

A leggyakrabban felmerülő igények alapján három különböző esküvői csomagot állítottam össze, azonban a választott csomagot a  közös konzultáció keretei között tovább alakíthatjuk, csiszolhatjuk, hogy mindenben megfeleljen elképzeléseiteknek.

2024/2025

Borostyán

Spontán, elkapott pillanatok az esküvőről – mellé egy gyönyörű galéria kettőtökről.

Szegfű

A teljes esküvő fotózása, és mellé egy gyönyörű galéria – csakis kettőtökről.

Rozmaring

A teljes esküvő fotózása, és egy külső helyszínen készült kreatív fotósorozat, mely magával ragadó képekben mutatja meg a kapcsolatotokat. 

ajándék jegyesfotózás

Fontos, hogy a Nagy Napon jól érezzétek magatokat a kamera előtt, hiszen nem mindenki vett részt eddig páros fotózáson, és mindenképp jó ha az esküvő előtt legalább egyszer találkozunk, ezért minden csomaghoz ajándék jegyesfotózást biztosítok!

EXTRÁK

eskuvoi-fotos-konyv

Fotókönyv

Ha a legszebb formában őriznétek meg az esküvői fotókat, egy minőségi kivitelű fotókönyvnél nincs jobb választás számotokra.

A fotókönyvek ma már olyan kötészeti megoldásokkal is elérhetőek, mint például a pazar látványt nyújtó, tökéletes síkban nyíló oldalak, vagy a magas minőségű, időtálló fotópapír, mely évekkel később is ragyogó formában adja vissza az esküvőtök legszebb pillanatait. Ha pedig igazán exkluzív megjelenésű albumra vágytok, mely otthonotoknak is nemes dísze lehet, elegáns vászon vagy bőr kötésű könyvet ajánlok számotokra.

A nyomtatásba kerülő képeket sajátkezűleg válogathatjátok össze, és olyan sorrendben jelennek majd meg a könyvben, ahogy Ti szeretnétek.

Jegyesfotózás

Jegyesfotózás során alkalmuk van a leendő házaspároknak megismerkedniük velem, a munkámmal, hogyan zajlik a fotózás.

Fontosnak tartom, hogy a nagy napon ne feszélyezze a párokat a kamera látványa, ezért a fotózás során igyekszem oldani az esetleges kényelmetlen érzéseiket, beszélgetek velük, milyen kívánságuk merül fel majd a későbbiekben.  Az általuk választott, vagy közösen választott helyszínen történik a jegyesfotózás, a természetben, vidéken, vagy városban.

esküvői galéria

Tekintsétek meg eddigi munkáimat!

RÓLAM ÍRTÁK

"Gábor a legeslegjobb fotós, akit választhattok!"
"Gábor a legeslegjobb fotós, akit választhattok!"Adrienn és Bálint - Ózd
Tovább olvasom
Gábor a legeslegjobb fotós, akit választhattok! Türelmes, kedves és rugalmas fotós, akitől pont olyan természetes és őszinte képeket kaptunk, mint amilyeneket szerettünk volna. Már a jegyes- és a kreatív fotózás is nagy élmény volt, egy percig sem feszengtünk előtte (sőt, remekül szórakoztunk, ami bőven ránk fért a szervezés miatti idegeskedésben). Olyan volt vele, mintha egy régóta ismert jóbaráttal dolgoztunk volna együtt. Nagyon köszönjük Neked!
"Varázslatos lett a képek hangulata és színvilága..."
"Varázslatos lett a képek hangulata és színvilága..."Dóra és Marcell - Esztergom
Tovább olvasom
Gábor egy kedves, türelmes, profi fotós, aki csodálatosan megörökítette mind a jegyesfotózásunkat, mind pedig az esküvőnket. Varázslatos lett a képek hangulata és színvilága, emellett olyan őszinte pillanatokat örökített meg, melyeket örökre szívesen nézegetünk és mutogatunk mindenkinek. Pont olyan képeket kaptunk tőle, amiket megálmodtunk. Mégegyszer nagyon szépen köszönjük Gábor a munkád, örülünk, hogy Te örökítetted meg a nagy napunkat és mindenkinek szívesen ajánlunk!
"Különlegesen romantikus kreatív fotók és magával ragadó pillanatfotók készültek."
"Különlegesen romantikus kreatív fotók és magával ragadó pillanatfotók készültek."Szilvia és Máté - Noszvaj (Eger)
Tovább olvasom
Gábor oldalára véletlenül bukkantam rá az interneten, és azonnal megragadott a képeinek a hangulata. Felvettem vele a kapcsolatot, és azonnal éreztem hogy egy kedves, rugalmas és profi fotóssal van dolgunk. A jegyesfotózás nagyszerű hangulatban telt, és az elkészült képeket látva megbizonyosodtunk róla hogy jól döntöttünk, amikor őt választottuk. A képek a várakozásaimat is felülmúlták. Különlegesen romantikus kreatív fotók és magával ragadó pillanatfotók készültek. Bátran merem ajánlani Gábort minden jegyespárnak akinek hasonló elvárásai vannak az esküvői fotókkal kapcsolatban, mint amilyenek nekem voltak! Gábor, köszönünk szépen mindent! Igazán megkedveltünk téged és örülünk hogy te voltál velünk ezen a csodálatos napon!
"Ami igazán megfogott minket az a képek hangulata és színvilága."
"Ami igazán megfogott minket az a képek hangulata és színvilága."Klaudia és Szabolcs - Veszprém
Tovább olvasom
Köszönjük szépen a csodálatos képeket mind a jegyesfotózásról mind pedig az esküvőnkről! Ami igazán megfogott minket az a képek hangulata és színvilága. Ha igényes fotókon szeretnéd viszontlátni életed egyik legcsodásabb napját akkor mindenképpen ajánlom Gábort!
"Egy nagyon kedves, türelmes és profi fotós, akit csakis ajánlani tudunk mindenkinek!"
"Egy nagyon kedves, türelmes és profi fotós, akit csakis ajánlani tudunk mindenkinek!"Andrea és Bence - Miskolc
Tovább olvasom
Nagyon hálásak vagyunk Gábornak, mert pont úgy örökítette meg a nagy napunkat, ahogy azt mi elképzeltük. Egy nagyon kedves, türelmes és profi fotós, akit csakis ajánlani tudunk mindenkinek! Maximálisan meg voltunk elégedve a munkájával. Köszönjük szépen!
"Szívből ajánljuk minden párnak."
"Szívből ajánljuk minden párnak."Ágnes és János - Debrecen
Tovább olvasom
Az esküvőnkre mindenképp olyan valakit kerestünk, aki vissza tudja adni a pillanatot a maga természetes módján. Gábornak ez tökéletesen sikerült! Csodás képeket készített mind a jegyes fotózás mind az esküvő alatt (szertartás és lagzi egyaránt). Szívből ajánljuk minden párnak.
"...mintha 1000 éve ismertük volna egymást..."
"...mintha 1000 éve ismertük volna egymást..."Klaudia és Dani - Miskolc
Tovább olvasom
Gábort csak ajánlani tudjuk, a képei csodálatosak. Gábor személyében egy nyugodt, kedves, csendes, együttműködő, kreatív fotóst ismerhettünk meg, aki az elképzelt ötleteinket megvalósította. A képek csodásak lettek. Azt hittük, hogy borzasztó lesz az esküvői fotózás de egyáltalán nem így volt, mintha 1000 éve ismertük volna egymást. Hálás köszönet a képekért!
"Nagyon rugalmas, barátságos és türelmes, aminek köszönhetően elengedhettük magunkat a fotózáson"
"Nagyon rugalmas, barátságos és türelmes, aminek köszönhetően elengedhettük magunkat a fotózáson"Annamaria + Cristobal
Tovább olvasom
Gábor gyönyörű, meghitt és őszinte képeket készített mind az esküvőnkön, mind a jegyes fotózáson. Nagyon rugalmas, barátságos és türelmes, aminek köszönhetően elengedhettük magunkat a fotózáson😊 Minden fontos pillanatot megörökített. A képek gyorsan, az ígértek szerint elkészültek, és velünk együtt mindenki maximálisan meg volt elégedve velük 😊 Köszönjük szépen a munkáját ❣️
"a fotók rendkívül gyorsan elkészültek, nekünk és a vendégeinknek is nagyon tetszettek, többen is kérdezték a fotós kilétét."
"a fotók rendkívül gyorsan elkészültek, nekünk és a vendégeinknek is nagyon tetszettek, többen is kérdezték a fotós kilétét."Betti és Bence
Tovább olvasom
Gábor oldala véletlenszerűen jött szembe az interneten, de azonnal megfogtak minket a fotói. A képek színvilága, természetessége nagyon szimpatikus volt számunkra. Először egy jegyesfotózáson vettünk részt, ami remek hangulatban telt, Gábor végig nagyon türelmes és segítőkész volt. Rugalmas volt az egyéni fotó igényeinket illetően is (bringás képek). Az esküvő napján lévő felhős idő ellenére is kihozta a maximumot a képekből, csodás fotósorozatot kaptunk kézhez, jól tükrözi az esküvőnk hangulatát. Mindezek mellett megjegyeznénk, hogy a fotók rendkívül gyorsan elkészültek, nekünk és a vendégeinknek is nagyon tetszettek, többen is kérdezték a fotós kilétét. 😀 Örülünk, hogy összehozott a sors minket Gáborral, és, hogy részese volt a nagy napunknak, igazán megkedveltük Őt.
Előző
Következő

Ajánlatot kérek az esküvőnkre!

Minden jog fenntartva. © Adatkezelési tájékoztató