Az esküvői fotózásról

Napjainkban minden rohamosan változik. Ebből természetesen nem maradhatnak ki az esküvők sem. Változnak az igények, a trendek, az alapvető emberi értékek, de egy valami örök. Mindenki a lehető legkülönlegesebb formában szeretné megőrizni az őszinte szerelem beteljesülésének egyik legmeghatározóbb állomását. A jegyespár hosszú időn keresztül tervezi, szervezi azt a napot, amikor szerelmükről végre hivatalosan is tanúbizonyságot tehetnek szeretteik, barátaik körében. Éppen ezért az esküvői fotós az, akit a lehető legnagyobb körültekintéssel kell megválasztani, hiszen rajta is múlik, hogy évtizedek múltán milyen minőségben emlékezhetünk vissza arra a bizonyos „Nagy Napra”.

Gyárfás-Tóth Gábor vagyok, főállású fotós. A jegyes és esküvői fotózás szerelmese, mindemellett pedig a tájfotózás megszállottja. Ebből is következik, hogy a naturális fotók állnak a szívemhez a legközelebb, mindez művészi köntösbe bújtatva. Nem vagyok híve a beállított, műpillanatokat megmutató képeknek, hiszen ezek a legkevésbé sem adják vissza a pár valódi személyiségét, őszinte érzelmeit. Márpedig ez az, ami igazán fontos az esküvői fotózás világában. Megragadni azokat a pillanatokat, amiket mások szinte észre sem vesznek. Elkapni olyan félmosolyokat, örömkönnyeket, apró intim mozdulatokat, amik abban a pillanatban talán fel sem tűnnek, de a kész munkát visszanézve összeállnak a kirakós apró kis darabkái. A házaspár ezeken keresztül láthatja azt is, milyen érzelmeket váltottak ki a vendégeikből, hogyan érezték magukat a nap folyamán. Végtelen örömmel tölt el, mikor a képek kézhezvétele után a pár arcán ugyanaz a boldogság tükröződik, amit azon a napon láttam, mikor egybekeltek. A visszajelzések pedig mindig biztosítanak arról, hogy megtérül a befektetett idő, pénz és energia. Hiszen ezek az elismerések azok, amik miatt annak idején megálmodtam a Gyárfás Fotót.

Rugalmas, precíz és a munkájára igényes emberként jellemezném magam. Szabadszellememnek köszönhetően kifejezetten örülök az extrém, rendhagyó felkéréseknek, ahol valóban megmutathatom a pár igazi arcát, és kibontakoztathatom a kreativitásomat. Egy esküvői fotósnak nemcsak egy „gépet kezelő robotnak” kell lennie. A jó esküvői fotós jó problémamegoldó képességgel van megáldva, megbízható és teljes mértékben „együtt rezeg” az ifjú párral. A menyegzőn megélt pillanatok olyanok, amik egyszeriek és megismételhetetlenek. Éppen ezért olyan különleges érzés évek múltán is visszaemlékezni rájuk. Nagyon fontos, hogy a pár nyugodt szívvel fektesse belém a bizalmát, hogy életre szóló élményt nyújthassak nekik.

A GyárfásFotónál számos lehetőség közül választhatnak a jegyespárok. A legkedveltebbek a jegyesfotózás és az  „egész napos rendelkezésre állás programja”. A jegyesfotózás értelemszerűen az esküvőt megelőzően történik. Ez szinte elengedhetetlen mozzanat a pár és a fotós közötti bizalom kialakításának. A fotós kitapasztalja, hogy milyen mentalitással rendelkezik a pár, mik az igényeik, mire számíthat a nagy napon. Fordítva pedig a pár is megbizonyosodhat arról, hogy minden kétséget kizáróan én vagyok az a fotós, akit keresnek. Az esküvői fotózás során a lehetőségek tárháza kimeríthetetlen, hiszen az egész napos rendelkezésre állás esetén közel 15 órán keresztül végig kísérem a pár napjának egészét a készülődés izgalmaitól kezdve, az első pillantáson át, az ünnepi vacsora végéig. 

A fentiek tükrében kétségkívül a GyárfásFotót keresed, ha a kendőzetlen őszinteséggel megélt pillanatok emlékeit szereted.

Gyárfás-tóth gábor

fotográfus

Díjnyertes fotográfus, több mint 14 éve a szakmában, 4 éve professzionális fotográfus.

Gyárfás-T. Gábor

További történetek
Ajánlatok
Felfedezés