Esküvői fotózás a Bükkben

Mindig nagy öröm számomra, ha egy pár egy olyan esküvői kreatív fotózásra kér fel, ahol helyszínválasztásban szabad kezet kapok, egy fő szempont van: irány a természet!

Bence és Andrea esetében sem volt ez máshogy, szerettek volna ott Miskolc, Lillafüred közelében egy külön napos esküvői kreatív fotózást. Mivel én tapasztalt vagyok ilyen téren, számos ötletem van ha helyszínválasztásról van szó, valamint közel áll hozzám a természet és tájfotózással is foglalkozom – ezért nem volt nehéz megtervezni ezt a délutánt.

Lillafüredtől nem messze, az Őskohónál kezdtük a fotózást, délután szép szűrt fényeink voltak. A nagy előnye a külön napos kreatív fotózásoknak (az aznapi kreatív fotózáshoz képest), hogy helyszínválasztásban rugalmasabb, van időnk kivárni a megfelelő fényeket, és a naplementét is elcsíphetjük (aznapi kreatív fotózásnál sem lehetetlen, tervezés függvénye).

Ezt követően meglátogattuk a Szerelmesek fáját Bánkúthoz közel, majd a Magos-kőre is kimásztunk pár kép erejéig. A fotózás minden perce megérte, a végeredmény pedig magáért beszél!

További képek a kreatív fotózásról:

Ha Miskolc környékén, vagy a természetben is jártas esküvői fotóst keresel, írj bátran! 🙂

Miskolci esküvői fotózás, természetközeli esküvői helyszín. Miskolci esküvői fotósként Budapesten. Esküvői fényképész Miskolc. Miskolci fotózás a Bükkben. Miskolci fotózás Lillafüred közelében. Miskolci jegyes- és esküvői fotózás. Erdei esküvői kreatív fotózás. menyasszonyi ruha, vőlegény, drón, esküvői fotós

Gyárfás-tóth gábor

fotográfus

Díjnyertes fotográfus, több mint 14 éve a szakmában, 4 éve professzionális fotográfus.

Gyárfás-T. Gábor

További történetek
Ajánlatok
Felfedezés